>

Noutati


Tipuri de materile reciclabile in sacul galben sunt:
- PET
- HARTIA
- FOLIE PLASTIC
- HDPE (polietilena de inalta densitate)
- DOZE ALUMINIU
- TETRA PACK (cutii lapte, suc)


Salubrizare si Servicii Publice Focsani S.A.

A fost infiintata in anul 2009. Domeniul principal de activitate al societatii este colectarea deseurilor nepericuloase, clasa CAEN 3811. Abonatii societatii sunt: agenti economici, asociatii de proprietari (locatari), persoane particulare (case particulare). Detinem toata gama de utilaje specifice domeniului nostru de activitate. Tipuri de servicii:

Permanente
In calitate de operator al serviciului public de salubritate menajera in municipiul Focsani, se asigura prestarea serviciilor de colectare, transport si depozitare controlata a deseurilor menajere si a celor asimilate, inclusiv a deseurilor periculoase din deseurile menajere, catre toate categoriile de utilizatori: populatie, persoane juridice (institutii publice, agenti economici, asociatii, fundatii etc.). In cadrul activitatii de salubritate menajera, se realizeaza sortarea deseurilor municipale atat la utilizator (preluarea deseurilor precolectate selectiv), cat si la Statia de Sortare a societatii, in scopul reciclarii deseurilor susceptibile de repunere in circuitul industrial.
Ocazionale
Urmatoarele tipuri de servicii se presteaza la solicitarea clientilor:
- Colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), la depozitul din Focsani, Strada Anghel Saligny, nr. 11 Bis,Colectarea la depozitul DEEE este gratuita.
- Colectarea, transportul, depozitarea deseurilor rezultate din constructii si demolari, cu vehicule specializate.

Deseurile se sorteaza la statia de sortare si cuprind urmatoarele componente tehnice:

- desfacator de saci
- ciur rotativ tip ghimpar cu perete variabil
- benda transportoare
- benda cu posturi selectoare
- prese de balotare reciclabile
- benzi retentie si levigatie
- statia de sortare (este dotata cu utilitati: apa rece-calda, grup sanitar, dusuri, vestiare, sala de mese, canalizare, fosa septica-biodegradabila, drumuri acces, impuse de normele de protectie a muncii si PSI, fiind concepute si construite de personalul societatii noastre).

COLECTARE DESEURI ELECTRICE
se colecteaza prin programe nationale gen "Marea debarasare", semestrial de autoritatile locale sau direct la depozitul central situat pe Str. Anghel Saligni nr. 11 bis.


Adresa
Strada Horea, Closca si Crisan, nr. 5, 620105
Focsani, Vrancea, Romania

Dispecerat
0237.621.338 (program 24/24)

Secretariat
0237.622.444 (telefon/fax)
© 2024 Copyright: www.salubfocsani.ro